Om

Jag heter Malin Kling Uddgren. Jag är 45 år och bor sedan 2011 på Hammarö utanför Karlstad med man och fyra pojkar i åldrarna tre till sexton år.

Livet före Värmland tillbringade jag mestadels i Göteborg, där jag är född och uppvuxen. Jag är utbildad journalist och arbetade i många år på de hemlösas tidning Faktum. De sista åren som chefredaktör. Nuförtiden är jag visstidsanställd på Sveriges Radio i Värmland.

Jag har aldrig skrivit för byrålådan, aldrig drömt om att ge ut en bok. Däremot kan jag fantisera om att skriva en tantsnuskbok och bli lite halväckligt rik på det och sedan bara behöva jobba när jag vill. I min fantasi är det inte så vidare värst svårt att skriva en svensk version av 50 Shades of Grey, men det är högst sannolikt inbillning. Jag drömmer om att bli krönikör på en stor tidning. Att få tycka saker varje vecka, och pracka på halva Sveriges befolkning mina åsikter, det vore mumma.

Om den här bloggen leder dit eller inte, det får vi se. Men hur som haver så är den mitt fönster mot världen, och en arena där jag kan släppa loss längre texter än vad Facebook mäktar med. Det kommer bli högt och lågt, saker som spelar roll och annat som verkligen inte gör det.

Håll tillgodo!

3 reaktion på “Om

  1. Hörde dig på radion och har nu läst en del av det du skrivit. Vill du veta vad jag tycker så tror jag det vore bättre att vända ryggen åt allt detta mörka och bedrövliga och istället fokusera på ljusare och gladare saker. För skriva kan du ju och man anar en stor dos humor mellan raderna. Använd humorn, då tror jag att detta blir riktigt bra!
    Du säger själv att du är tveksam till att jobba så värst hårt för de där 250000 kronorna. Ja, säger jag: Släpp det! Låt dom stoppa opp sina syndapengar i analen. Vänd blad och bli den glada person som skymtade fram i radio Värmland!
    Lycka till med ditt skrivande!

  2. Hej !Hittade till din blogg via radiointervjun.Jag har delat den bland 88 medlemmar i ”vänsida för samhällets styvbarn” på FB.Hoppas du inte har nåt emot det??Du är välkommen till vår vänsida,där vi blandar allvar med skoj.Allt handlar inte om vanvården utan ett blandat innehåll.Välkommen !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>